Binekli İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://binekliio.meb.k12.tr

Adres - BİNEKLİ MAH. BİNEKLİ SK. NO 17 HARRAN / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Binekli Köyü 40haneden oluşmaktadır. Nüfus yaklaşık olarak 430 kişidir.

Adres - BİNEKLİ MAH. BİNEKLİ SK. NO 17 HARRAN / ŞANLIURFA

Ulaşım Köye ulaşım şahsi araçlarla yapılmaktadır.Sabah 7 köyden kalkış öğlen 2 de Urfadan dönen bir köy postasıda bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 100 km uzaklıkta, ilçe merkezine ise 50 km uzaklıktadır